Passa al contingut principal

Research Assistant Fellowship in the scope of project "Biomechanics: contributions to healthcare"

In the scope of project “RES2IN – From Research to Innovation: RT1 – Laboratory of Optics and Experimental Mechanics/Biomechanics Research Line”, granted by program SAESCTN-PIIC&DT/1/2011 Norte 07-0124-FEDER 000009, QREN, it is now open a call for 2 Research Assistant Fellowship, under the following terms and conditions:

Duration and Regime of Activity: Duration of 12 months, with predicted start date February 2014, in exclusivity regime, according to the regulation of Advanced Training and Qualification of Human Resources – 2013 (http://www.fct.pt/apoios/bolsas/regulamentos.phtml.en) and INEGI’s Regulation for Fellowships. After a successful evaluation at the end of the 12 months period, the fellowship may be renewed until the end of the project. 


Work Place: The work will be undertaken at the INEGI/FEUP (LABIOMEP) facilities, Porto, Portugal.

Brief Description of the Project: Within the framework of this project, it is aimed to add critical mass, implement research strategies and accomplish specific research and innovation developments in a scientific topic of the group of Optics and Experimental Mechanics/Biomechanics:

Topic 1: Biomechanics: contributions to healthcare (BCH).

Fellowship Activities: The selected candidates will be involved in basic and applied research and development activities according to the selected profile described in Section 6 of this call.

Required Profile: Master in Biomedical Engineering, Bioengineering or equivalent with specialization in Biomechanics, Mechanical Engineering specializing in Biomechanics. Professional Experience.


Application Deadline and Submission: The call is open from 23-Jan-2014 to 06-Feb-2014

Més informació

Més treball en recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació