Passa al contingut principal

Premi al millor videojoc del Tricentenari

Presentació de candidatures

Per optar al premi, els alumnes de graus, màsters o postgraus i centres d’estudis superiors de Catalunya, que tinguin com a objectiu el disseny, la creació i la programació de videojocs o aplicacions multimèdia, inscrits al curs 2013-2014, han de presentar una proposta de candidatura i una breu descripció del projecte mitjançant el formulari que trobareu als webs del Tricentenari, del Departament de la Presidència i de l’Oficina Virtual de Tràmits, dins del termini establert a les bases, del 3 de febrer al 31 de març de 2014.
Poden fer propostes de candidatures al premi:
a) els coordinadors o professors, en nom dels seus alumnes; o
b) els mateixos alumnes a títol propi.

Requeriments tècnics

  • Videojoc per internet i/o PC, i/o telèfon mòbil, i/o tauleta.
  • Ha de tenir relació amb els continguts del Tricentenari del 1714.
  • Pot pertànyer a qualsevol gènere de joc, però es valorarà l'originalitat i l'adequació a un públic ampli.
  • El joc no pot contenir errades tècniques i el funcionament ha de ser fluid amb els principals dispositius.
  • La llengua principal ha de ser el català.

Presentació dels videojocs

El termini de lliurament dels videojocs creats pels candidats serà del 15 de setembre al 10 d’octubre de 2014. Dins d’aquest termini els candidats hauran de proporcionar la URL de descàrrega del joc, les instruccions de descàrrega, instal·lació i ús i la justificació de l’arquitectura, l’estructura, el disseny i la tècnica desenvolupada.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació