divendres, 7 de febrer de 2014

Oberta la Wayra Call 2014

A Wayra cerquen emprenedors amb talent per canviar el futur dels negocis digitals. 

Fins el 23 de Febrer pots aplicar teva idea o start-up per aconseguir un lloc dins d'alguna de les Acadèmies Wayra que ofereixen places disponibles en aquesta convocatòria. 

No importa des d'on apliquis. Wayra rebrà teva idea des de qualsevol lloc del món. Si creus que el teu start-up i el vostre equip compleix amb el perfil que busquen, inscriu-te en aquesta convocatòria. 

En aquesta wayraCall hem decidit donar un focus prioritari a certes àrees en què creiem hi ha molt potencial de creixement. Per tant, en aquesta convocatòria tenen especial rellevància algunes àrees que seran tingudes molt en compte a l'hora de l'avaluació preliminar: 


  • Internet of Everything. Solucions per a sensors connectats a la xarxa o noves possibilitats d'ús. Analytics i User Experience per a projectes de Smart Cities. 
  • Big Data. Solucions innovadores per retailers i sectors especials com la logística i el transport. Eines de visualització, reporting i análsis de dades per a empreses. 
  • Future Web. Noves aplicacions i projectes desenvolupats en HTML5 i potencialment integrables a les possibilitats que ofereix FirefoxOS per a mòbils.


Més beques, concursos i premis