dijous, 13 de febrer de 2014

Concurs Emprèn UPC

Emprén UPC
Tens una idea de negoci? Doncs presenta't a aquest concurs d’idees que vol fomentar l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació a la UPC. Fins al 19 de març.


La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-BarcelonaTech) posa en marxa la 4a edició del Concurs: ESTUDIA i EMPRÈN a la UPC!

Aquesta iniciativa pretén contribuir a fomentar l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre els estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El concurs consta de dues fases:

1. Idea de Negoci: En aquesta primera fase es seleccionaran 10 idees finalistes + 3 reserves.
2. Projecte Empresarial: Els projectes seleccionats rebran formació i assessorament per estructurar i defensar una proposta empresarial viable.

Requisits: 

- Els projectes han d'incorporar algun element tecnològic i/o innovador.
- Els equips han d'estar formats com a mínim per un estudiant de la UPC.

Premis: 

1e premi: 3.000€
2n premi: 2.000 €
3r premi: 1.000 €
Accèssit al millor “Sustainable Energy”: 2.000 €

Aquest concurs està organitzat pel Programa Innova de la UPC, i compta amb el patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers, Sener, Solvay KIC InnoEnergy, i amb la col·laboració de l’escola de negocis EADA. Compta també amb el suport institucional del Departament d’Empresa i Ocupació, Catalunya Emprèn, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Fons Social Europeu, i Energia Campus d’Excel·lència Internacional.

Més informació

Més Concursos, beques i premis