Passa al contingut principal

Concurs Emprèn UPC

Emprén UPC
Tens una idea de negoci? Doncs presenta't a aquest concurs d’idees que vol fomentar l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació a la UPC. Fins al 19 de març.


La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-BarcelonaTech) posa en marxa la 4a edició del Concurs: ESTUDIA i EMPRÈN a la UPC!

Aquesta iniciativa pretén contribuir a fomentar l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre els estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El concurs consta de dues fases:

1. Idea de Negoci: En aquesta primera fase es seleccionaran 10 idees finalistes + 3 reserves.
2. Projecte Empresarial: Els projectes seleccionats rebran formació i assessorament per estructurar i defensar una proposta empresarial viable.

Requisits: 

- Els projectes han d'incorporar algun element tecnològic i/o innovador.
- Els equips han d'estar formats com a mínim per un estudiant de la UPC.

Premis: 

1e premi: 3.000€
2n premi: 2.000 €
3r premi: 1.000 €
Accèssit al millor “Sustainable Energy”: 2.000 €

Aquest concurs està organitzat pel Programa Innova de la UPC, i compta amb el patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers, Sener, Solvay KIC InnoEnergy, i amb la col·laboració de l’escola de negocis EADA. Compta també amb el suport institucional del Departament d’Empresa i Ocupació, Catalunya Emprèn, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Fons Social Europeu, i Energia Campus d’Excel·lència Internacional.

Més informació

Més Concursos, beques i premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…