Passa al contingut principal

Bolsa de Investigação no domínio de Engenharia Electrotécnica e Informática

Laboratório de Informática e Sistemas do Instituto Pedro Nunes (LIS) abre concurso para atribuição de 1 bolsa(s) do tipo "BI - Bolsa de Investigação" por um período de 6 meses e com o valor mensal de 980.00 EUR, destinando-se a apoiar trabalho de I&D, no domínio de Engenharia Electrotécnica e Informática, sob a orientação de investigadores do LIS, no
âmbito do projecto LIS - InovWine II, com a Referência FCOMP-01-0202 Feder-030272, co-financiado pelo(a) Fundo Europeu de Desenvolvimento Regional (FEDER) através do Programa Operacional Factores de Competitividade (POFC).

A bolsa destina-se a Mestres em Matemática ou Engenharia Informática ou equivalentes


Plano de trabalhos a desenvolver é o seguinte:

Fase 1: Definição do processo de análise para monitorização de dados abióticos
Nesta tarefa será feita a aquisição do conhecimento técnico necessário para uma análise e construção de modelos de previsão e alerta para a vinha. Este trabalho será acompanhado pelos técnicos da Adega Cooperativa de Cantanhede.
Fase 2: Desenvolvimento do processo de análise de dados
Nesta tarefa será efectuada a limpeza e preparação de dados, análise exploratória e geração de modelos de alerta e de previsão. Os modelos produzidos devem permitir, no futuro, saber em tempo real, quais as condições abióticas que vão gerar alertas sobre a necessidade de intervenção imediata, bem como prever necessidades de intervenção a médio prazo (dentro de dias ou semanas).
Os trabalhos a desenvolver nas fases 1 e 2 são alicerçados nos resultados já obtidos no projeto InovWine I.

O trabalho será desenvolvido no Laboratório de Informática e Sistemas do Instituto Pedro Nunes (LIS), sob a orientação científica do Professor associado com agregação Carlos Lisboa Bento.


Data limite de candidatura: 11 February 2014 

Més informació i aplicacions

Més beques, concursos i premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació