Passa al contingut principal

Open Talent: "Light? Let’s talk about reflection

El proper dijous 30 de gener de 2014, a les 19.30h, tindrà lloc a l’auditori del MACBA -Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Plaça Àngels 1, Barcelona), l'Open Talent: "Light? Let’s talk about reflection", a càrrec de Gerd Pfarré, fundador i director de l’estudi de lighting design Pfarré Lighting Design, situat a Munich (Alemanya).

Gerd Pfarré té una llarga experiència en l’àmbit de la il·luminació d’espais. La seva trajectòria es va iniciar a principis dels 80 amb experiència en fusteria i ebenisteria i disseny de producte per mobiliari d’Il·luminació. Anys més tard, va començar en l’àmbit del disseny, 
específicament, en disseny d’il·luminació per l’equip de Ingo Maurer. Des de 1998, és membre de l’Associació Internacional de Dissenyadors d’Il·luminació IALD, essent durant el període de 2002-2005 membre de la seva junta directiva. A dia d’avui, és autor especialitzat en l’àrea del disseny d’il·luminació. De fet, des de 2012 és coautor de la revista especialitzada Illuminator. És professor a la Universitat Tècnica de Munich i ofereix conferències arreu del món en aquest àmbit, a més de participar com a jurat en diversos premis nacionals i internacionals en l’àmbit del disseny.

La conferència es realitzarà en anglès.

Lloc De Realització: Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels 1, Barcelona)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació