Passa al contingut principal

A400M DESIGN INGENIEUR (M/W) per Alemanya

Die GMA-Engineering GmbH gehört zur Mistras Group Inc. (Princeton/USA), einer weltweit agierenden Unternehmensgruppe im Bereich Anlagenüberwachung, Prüfdienstleistungen (ZFP/ZP/ANDT) sowie eigener Geräteherstellung/Softwareentwicklung.
Als anerkannter Dienstleister ist die GMA seit 30 Jahren in 11 Standorten deutschlandweit mit über 700 Mitarbeiter/-innen für anspruchsvolle Prüftechniken und qualitätssichernde Maßnahmen bekannt. Mit der Zertifizierung nach DIN EN 9100 setzen wir höchste Ansprüche an Qualität und Sicherheit in der Luft- und Raumfahrtindustrie. Im Engineering-Bereich unterstützen wir unsere namhaften Kunden erfolgreich u.a. auf dem Gebiet der Entwicklung, der Projektierung und des Qualityengineerings.
A400M DESIGN INGENIEUR (M/W)
 
CodeEN-01537
Berufsbereich
TitelA400M DESIGN INGENIEUR (M/W)
EinsatzortAugsburg
UnternehmenWir suchen Sie zur Erweiterung unseres qualifizierten Kundenteams in der Luftfahrtbranche.
Ihre Aufgaben

 • Concession/DON Bearbeitung

 • Erarbeitung und Dokumentation von Reparatur Lösungen in Absprache mit Stress/Fatigue/Fertigung

 • Erstellung von Bauunterlagen

 • Erstellung von Reparaturzeichnungen

 • Bearbeitung der Concessions /Bauunterlagen in den IT Tools (SAP/PRIMESNPM)

Ihr Profil

 • Berufsausbildung Luft- und Raumfahrt  Ing. / Maschinenbau Ing. (Univ / FH)

 • Prakt. Erfahrungen Design/Betreuung Flugzeugstrukturen (metallisch, composite)

 • Design Erfahrung mind. 3 Jahre, Erfahrung mit Leichtbaustrukturen

 • Zusätzliche Kenntnisse Catia V5, VPM, PRIMES, SAP (e-Concession, e-DQN)

 • MS Office

 • Sehr gute Englischkenntnisse

 • Persönlichkeitsmerkmale: teamfähig, belastbar, selbstständig

 Wir bieten Ihnen in einem erfolgreichen, international tätigen Unternehmen einen modernen, attraktiven Arbeitsplatz mit anspruchsvollen Aufgaben und einem hohen Maß an Selbständigkeit. Wenn wir Ihr Interesse geweckt haben und Sie eine neue Herausforderung suchen, dann klicken Sie bitte auf den Link "Auf dieses Stellenangebot bewerben" im linken unteren Bereich dieses Stellenangebotes.
KontaktinformationGMA-Engineering GmbH
Frau Marion Willms
Bürgermeister-Wegele-Straße 12
86167 Augsburg
m.willms@gma-group.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació