Passa al contingut principal

Jornada sectorial Sector Smart Cities

05-11-2013 | 17:30h | Conductor: Habitat Urbà (Ajuntament de Barcelona) i Barcelona Activa |Durada: 2:00 Hores

Smart City (ciutat intel·ligent) és el terme que defineix el nou model de ciutat que integra iniciatives orientades a optimitzar la sostenibilitat mediambiental i econòmica, així com la gestió eficient dels seus serveis, per a millorar la qualitat de vida de les persones. Amb aquesta jornada sectorial et proposem descobrir les principals activitats i projectes smart, així com les oportunitats que s'obren al nostre mercat de treball.

Programa

• Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de BARCELONA ACTIVA
• Ponència inaugural a càrrec del Sr. Manel Sanromà, Gerent de l’INSTITUT MUNICIPAL D'INFORMÀTICA:L’estratègia Smart City de Barcelona (15’)
• Ponència a càrrec de la Sra. Júlia López, Coordinadora de l’Estratègia Barcelona Smart City de HABITAT URBÀ:Principals iniciatives i projectes Smart de la ciutat de Barcelona (15’)
• Taula rodona d’empreses: Els perfils professionals més demandats en els àmbits de les Smart Cities: 
- Sra. Maria Serrano, Directora del Smart City Center of Excellence de SCHNEIDER ELECTRIC a Barcelona (15’)
- Sr. Antoni Brey, Director General d’URBIOTICA (15’)
- Sra. Montse Garcia, Responsable de Desenvolupament Professional de OPENTRENDS (15’)
- Debat moderat (15’)
• Torn de preguntes obert amb els assistents


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/12/2019

1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 plaça de Tècnic d'obra pública / Ajuntament de Vilassar de Dalt

Borsa de treball de places d'Enginyer en informàtica / Consell Comarcal del Montsià

1 plaça d'Investigador postdoctoral per al projecte LOCOMOTION / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça de Tècnic de recerca (NEWBIES) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça d'Oficial de comunicació júnior / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Assistent de recerca al Translational Fibroblast Mechanobiology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en contaminació lumínica / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Borsa de treball de places de Programador i Analista / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Jornada: Cap a la societat digital: el desplegament de la 5G al territori

L’Institut Cerdà organitza aquesta jornada que té com objectiu confrontar la visió de diversos actors i establir criteris per a fer un desplegament eficient, sostenible i inclusiu, en el marc d’un procés de transició digital de la societat.

El desplegament de la 5G suposarà una transformació sense precedents de les activitats productives i de consum. Aquesta revolució requerirà un desplegament intensiu d’infraestructures a les ciutats i el territori. Però, avui, el model de planificació, implantació i gestió d’aquestes infraestructures i serveis encara està per definir, així com la posició i el paper que han de tenir els diversos agents públics i les empreses de la cadena de negoci del sector.

Quan: 03.12.2019 de 9 a 12h
On: Palau Macaya. Passeig de St Joan, 108. Barcelona

Més informació

Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa

El TLN Mobilicat ofereix l’oportunitat de realitzar unes pràctiques professionals a un altre país europeu, dins del sector escollit. Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

El programa inclou un curs lingüístic intensiu de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i de 40 hores durant l’estada. Els i les participants també rebran orientació professional personalitzada durant tot el procés.

Objectiu:

Facilitar la participació de persones joves, inscrites en el Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil, en un període de pràctiques transnacionals, per reforçar les seves oportunitats d’accedir al mercat laboral, desenvolupant competències i habilitats professionals i personals.

Perfil dels participants:

Tenir entre 18 i 29 anysSer resident a CatalunyaExperiència laboral inferior als 12 …