Passa al contingut principal

Jornada sectorial Sector Smart Cities

05-11-2013 | 17:30h | Conductor: Habitat Urbà (Ajuntament de Barcelona) i Barcelona Activa |Durada: 2:00 Hores

Smart City (ciutat intel·ligent) és el terme que defineix el nou model de ciutat que integra iniciatives orientades a optimitzar la sostenibilitat mediambiental i econòmica, així com la gestió eficient dels seus serveis, per a millorar la qualitat de vida de les persones. Amb aquesta jornada sectorial et proposem descobrir les principals activitats i projectes smart, així com les oportunitats que s'obren al nostre mercat de treball.

Programa

• Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de BARCELONA ACTIVA
• Ponència inaugural a càrrec del Sr. Manel Sanromà, Gerent de l’INSTITUT MUNICIPAL D'INFORMÀTICA:L’estratègia Smart City de Barcelona (15’)
• Ponència a càrrec de la Sra. Júlia López, Coordinadora de l’Estratègia Barcelona Smart City de HABITAT URBÀ:Principals iniciatives i projectes Smart de la ciutat de Barcelona (15’)
• Taula rodona d’empreses: Els perfils professionals més demandats en els àmbits de les Smart Cities: 
- Sra. Maria Serrano, Directora del Smart City Center of Excellence de SCHNEIDER ELECTRIC a Barcelona (15’)
- Sr. Antoni Brey, Director General d’URBIOTICA (15’)
- Sra. Montse Garcia, Responsable de Desenvolupament Professional de OPENTRENDS (15’)
- Debat moderat (15’)
• Torn de preguntes obert amb els assistents


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya