Passa al contingut principal

JOB OPPORTUNITIES ON SiC POWER DEVICES AT CNM-BARCELONA

The CNM (National Microelectronics Centre) is a national research and development Spanish institute belonging to the Spanish Science Research Council (CSIC). The CNM activities are channeled toward strengthening microelectronics capabilities in Spain by means of scientific and technological research on the design and fabrication of MEMS, ICs, Power Devices, Nanotechnologies and related materials using its 1,500 m2 Clean Room Facility.

The Power Devices and Systems Department of the CNM is offering two job opportunities: a PhD and a Post-doc positions, in the framework of a European Commission (EC) funded project.

The duration of the appointment is 3 years. The selected applicants will be enrolled in the program of the Power Devices Group.
 

RESEARCH TOPIC:

The PhD student and the Post-doc will conduct research on SiC process technology, in close collaboration with the industrial partners of the project.

In particular, the specific objectives include:
Modeling and design of novel device concepts for very high-voltage power switches, and their electrical characterization.

 
ELIGIBILY:

The recruited researcher should be able to get a residence permit in Spain
The student’s academic record should fulfill a minimum requirement in terms of average normalized scores, computed according to the rules established by UE


HOW TO APPPLY:

Send your CV and your degree grades to
philippe.godignon@imb-cnm.csic.es  and  arnau.fatjo@imb-cnm.csic.es
  
Informal email enquiries can be made to Mr. Arnau Fatjó (arnau.fatjo@imb-cnm.csic.es).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació