divendres, 25 d’octubre de 2013

Emprende tus Prácticas

La Fundació José Manuel Entrecanales per a la Innovació en Sostenibilitat ( FJME ) neix l'octubre de 2009 i es crea amb el doble objectiu de promoure iniciatives innovadores que contribueixin al desenvolupament econòmic sostenible i de fomentar la cultura i el compromís de la societat amb la sostenibilitat .

Uns 100 estudiants d'excel·lència , compromesos , innovadors i amb capacitat d'adaptació i flexibilitat tindran l'oportunitat d'experimentar els reptes i alhora la gran satisfacció que suposa treballar en una start- up !
 

Cadascun dels seleccionats s'incorporarà durant uns mesos a una de les start -ups que participen en el programa. Totes elles líders en sectors molt innovadors i dinàmics , amb abast internacional , grans equips de professionals i sobretot amb gran potencial de creixement .
 

Aquesta idea va sorgir en detectar tres importants necessitats al nostre país : la de fomentar la cultura emprenedora entre els joves , la de donar suport a les moltes iniciatives empresarials amb gran potencial que es desenvolupen a Espanya , i la d'oferir pràctiques de veritable valor per als nostres estudiants . Totes elles de vital importància .
 

La FJME assumirà el 100% de la quantia d'ajuda al estudi que percebrà cadascun dels estudiants seleccionats per fer pràctiques .

Podeu fer la inscripció fins el 21/11/2013

Més informació