Passa al contingut principal

Living and Working in Dalarna


Living and working in Dalarna és una nova edició dels European Job days. En aquesta ocasió es celebra al territori de Dalarna a Suecia. L'esdeveniment es pot seguir de manera presencial i online.

L'esdeveniment és el 6 d'agost de 2013

Labour market in Dalarna

There is a clear trend towards an increase in skills requirements in most sectors. This is due to the fact that companies need to replace many people who are retiring, and those now leaving the labour market are often well-educated and have a lot of work experience. Turnover in Dalarna’s labour market will continue to be high, and almost 25 000 people are expected to find jobs during the coming year.

Many of Dalarna’s companies are finding it difficult to get the right staff and unemployment is among the lowest in Sweden. During the year there will be shortages of personnel at all levels in nursing and healthcare, personnel with graduate skills in technology and building, and also some occupations with lower educational requirements.

In the coming year there will be extensive investments in new commercial areas, particularly in the central parts of the county. This will give rise to a strong demand for workers in commerce. Production in the building sector is declining, but companies are finding it very difficult to find building engineers and designers. There is great demand for people with managerial experience, such as site managers and heads of unit. There will be very good job opportunities for engineers in construction, mechanical engineering and electric power.
Font: Eures

Shortage by sector 

Industry 

 • Chemical engineers 
 • Electronics, Telecommunications Engineers 
 • Mining engineers, metallurgy 
 • Construction engineers 
 • Mechanical engineers 
 • Heavy current engineers 

Construction

 • Electricians 
 • Plumbers 
 • Concrete workers 

Private sector services 

 • Cooks 
 • Systems analysts and programmers 
 • Bus drivers 
 • Waiters 
 • Building custodians 
 • Bakers, confectioners 
 • Train driver 


Font: Servei públic d'ocupació suec


Ver mapa más grande


Living and working in Dalarna
Més informació sobre Dalarna


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació