Passa al contingut principal

INRA is recruiting 51 experienced researchers in 2013

As from 28 June, INRA is recruiting 51 researchers with experience in defining and implementing research projects. Applications are open until 2 September 2013.


Calendar for the 2013 recruitment campaign
 • Opening date for applications: 28 June 2013
 • Submission deadline for applications: 2 September 2013
 • Shortlisting: October / November 2013
 • Final selection: November / December 2013
 • Starting date for appointments: from January 2014

Our assets to drive your talents

How to apply
 • Before applying, the candidates should consult the Guide for Candidates.
 • The application file can be downloaded until 2 September 2013, 5pm (French time).

How to contact us: For further details, you may email concours_dr@paris.inra.fr

6 Experienced Research Scientists (CR1) on the basis of a project
These positions are open:
 • either to candidates with at least 4 years' experience in research and a PhD (or equivalent)
 • or to candidates who can justify an equivalent level of research.
Experienced Research Scientist open competitions are aimed at scientists who are able to design, present and lead a research project with team-leading and supervisory skills, in a collective framework.
These positions are open to candidates with a PhD (or equivalent) and at least 4 years' experience in research or candidates who can justify an equivalent level of study.

45 Research Directors (DR2) on the basis of a project
These positions are open:
 • either to candidates with at least 8 years' experience in research and a PhD (or equivalent)
 • or to candidates who can justify an equivalent level of scientific research.

Experienced Research Scientist open competitions are aimed at scientists who are able to design, present and lead a research project.
Research Director open competitions are open to candidates belonging to the French tenured civil service category of 'Chargé de recherche' (Research Scientist) and who have been an Experienced Research Scientist for a minimum of three years at the time of application. However, an exception to these conditions may be made, on the authorisation of INRA's Scientific Advisory Board, for a research scientist who has made an outstanding contribution to research.
Candidates who do not belong to the research scientist category of the French civil service must have a PhD (or equivalent) and have 8 years' experience in research, or can justify scientific work judged to be equivalent to these conditions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació