Passa al contingut principal

Control Engineer per Holanda

Description: 

You make control diagrams, compile parts lists, write software and test the machines. If necessary, you adjust the machine at the customer’s business premises. You also develop new generations of controls together with your colleagues. In a nutshell, a job that offers variety, challenges and sufficient perspectives within a professional, dynamic and international company.

Company: 

VMI Group. It all began with rubber and tires, as VMI gradually perfected its technology over decades of growth and innovation. Our ongoing efforts to stay a step ahead of the competition have inspired us to create the highest performing machines in the world. Today, our company has expanded to include 4 diverse yet specialized business lines – each of which has earned a solid reputation in their market.
- VMI Tire - VMI Can - VMI Rubber - VMI Care

VMI offers:

 • A challenging job with a lot of room for using own initiative 
 • A strong product package with excellent possibilities on the international markets 
 • A pleasant and professional work atmosphere 
 • The opportunity to further develop your talents in an international organisation
 • Ample training possibilities 
 • Excellent employment conditions and a wonderful congestion-free living and working environment 


Wanted profile: 

 • Senior secondary technical vocational (MTO)/ Bachelor Degree in electrical engineering (control engineering, electrical engineering or industrial automation) 
 • At least 5 year’s experience in apparatus or mechanical engineering 
 • You are experienced in working with one or more PLC/Scada systems, like Siemens S7, WinCC, Allen Bradley, ControlLogix, PanelView 
 • Troubleshooting skills 
 • Organisational skills and accuracy 
 • Command English (German or Dutch is a big plus) 
 • Willingness to travel


Interested?

Please send your CV and motivation letter (In English) to m.valiente@pran.eu
For more information contact: Miguel Valiente,
PRAN. Edificio Cero Emisiones .Av Autonomía, 750003 Zaragoza
T: (0034) 876 44 05 20, 21, 22, 23
M: (0034) 622 23 07 71

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació