Passa al contingut principal

Oferta de trabajo para Arquitecto en Singapur. Senior / Executive Architect

Vist al grup de UPC Alumni a Linkedin.

Desde la Oficina Económica y Comercial de España en Singapur nos han hecho llegar esta oferta de la Land Transport Authority de Singapore. 

Singapur nos ofrece grandes oportunidades a pesar de su pequeño tamaño, lo podréis comprobar los días 12 y 13 de Junio en los Roca Galleries de Barcelona y Madrid respectivamente, de 10 a 13:30h. En breve os haremos llegar el link para inscribiros gratuitamente. Hablaremos de las experiencias en primera persona de un arquitecto y un estudio de arquitectura, que han conseguido trabajar en ese país, de las oportunidades, maneras de trabajar y recomendaciones . 


Senior / Executive Architect 

You will play an important role in various aspects of architectural design and practices from conceptualization till implementation stages. You will be involved in the development of key architectural initiatives and formulation of corresponding measures to promote the use of public transport in particular on Mass Rapid Transit Stations and in support of a sustainable transport environment. Other scope of work includes the conceptualizing station designs, preparation of tender specification / documentation/design and site management of the architectural aspect of the projects. 

  • Degree in Architecture or equivalent 
  • Good knowledge of CAD / functional drafting capability. 
  • Able to work with multi-disciplinary team 
  • Experience in rail projects 
If you are keen to apply for the above post, please send your cv to Vivien_lee@lta.gov.sg.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…