Passa al contingut principal

Geophysicist per Laponia

The position

In the coming years, LKAB plans to significantly increase the supply of iron ore products by 35 percent to 35-40 million tons per year.

A new exploration department has been built up since 2011, to ensure the supply of raw material. The department is responsible for identifying and mapping new discoveries and find additional supplements of iron ore in the mine LKAB already has today. The department consists of 13 persons.

Duties

 • You shall work with geologists find effective geophysical measurement programs for various explorations.
 • You shall independently add up measuring programs and interpret measurements.
 • You will lead the department's development of software for processing and interpretation of measurements.
 • In the future, you can lead a small measuring group.
 • You will work closely with geologists.

Education

 • You have a university degree in geology or geophysics.

Experience

 • You have preferably 3 years experience in exploration, but also graduates with some experience, and you with long experience, are very welcome to apply.
 • You have any experience in mineral exploration, ire ore or sulphide ore.
 • Do you have some experience from oil exploration or oil geophysics, you are welcome to apply.
 • You mastered magnetic, gravimetric and electrical / electromagnetic methods.
 • You are fluent in English.

Personal characteristics

 • You have good communications skills, and easy to collaborate with colleagues.
 • You are analytical and driven.

We offer

 • World steel consumption increases, and to continue to be a significant long-term supplier of iron ore, it is important that LKAB grow together with its customers. In the coming years, LKAB plans to open three mines. We offer a unique mix of tasks including classical geology and exciting new challenges.

Location

You will be located in Kiruna or Gällivare, Sweden.

To apply

We would like you to enter your application on our web page latest 15th of May: www.pafrekrytering.se or send by E-mail to welcome.gbg@pafrekrytering.se.

For more information please contact Jimmy Schwartz, PAf Rekrytering,

telephone: +46 31 84 69 70. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació