Passa al contingut principal

ACCOUNT MANAGER IT & LEASING H/F

Description de poste

Sous la responsabilité du directeur commercial, votre principale mission consiste à créer, développer et suivre un portefeuille de clients Grands Comptes principalement.
  • Accompagner et conseiller les prospects/clients Grands Comptes tout au long de la gestion de vie leurs Actifs Technologiques de manière Eco-responsable à des interlocuteurs de haut niveau tel que DSI, DAF, Achat, DG, ………
  • Gérez de façon autonome les comptes clients/prospects dont vous aurez la charge et fédérer les ressources techniques internes nécessaires à la bonne mise en œuvre des projets.
La maitrise des outils informatiques et bureautiques est indispensable.


La société

Notre client est un acteur majeur et reconnu dans le monde du conseil et du services en développement durable au niveau européen.
Fort d'une croissance soutenue depuis sa création, l’objectif est de faire du développement durable un facteur de performance pour les entreprises.
Véritable partenaire au niveau du Conseil stratégique, de la Technologie et du Financement éco-responsable d'actifs technologiques.
A l'aide d'outils innovants, ses experts, ingénieurs et consultants expérimentés accompagnent plus d'une centaine d'entreprises en France et en Europe.

Més informació i apliacions

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…