Passa al contingut principal

Vacants a IFM Alemanya

L'Ana Hernandez em fa arribar unes vacants que tenen per treballar a IFM Alemanya, us copio la informació.

Som una empresa alemanya que dissenyem i fabriquem sensors de tot tipus per la industria(adjunto link). Actualment hem obert varies vacants obertes a tota Espanya per els nostres departaments de I&D que es troben a Tettnang, Llac Constança Alemanya. 

Lo invitamos a que trabaje con nostros en ifm electronic, pronto se dará cuenta que ha pasado a formar parte de un equipo especial. Se habrá unido a un equipo de personas altamente capacitadas y unidas por un objetivo en común: ser simplemente los mejores. 

ifm electronic, junto a nuestros colegas en diferentes países, es uno de los más grandes fabricantes de sensores industriales en el mundo. Nuestros productos son los sensores: dispositivos que detectan la posición de objetos, la presión, el flujo y la temperatura de los fluidos ya sean líquidos o gases. Sin embargo nuestro negocio es ayudar al cliente y al fabricante en España a lograr sus objetivos de negocios. 

¿Qué significa ser parte del equipo ifm? Es ser parte de un objetivo en común que da el sentido a nuestros negocios, es servir a nuestros clientes y ayudarles a obtener lo mejor de cada aplicación. Es una actitud de vida. 

Ofertas de empleo:

Lake Constance Region, GermanyHardware developer analog circuits
Lake Constance Region, GermanySoftware Tester for 2D/3D Vision Systems
Lake Constance Region, GermanySoftware Program Manager
Lake Constance Region, GermanySoftware Test Manager
Lake Constance Region, GermanyGUI Developer for 2D/3D Vision Sensors
Lake Constance Region, GermanySoftware Engineer Embedded Systems

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…