Passa al contingut principal

Vacants a IFM Alemanya

L'Ana Hernandez em fa arribar unes vacants que tenen per treballar a IFM Alemanya, us copio la informació.

Som una empresa alemanya que dissenyem i fabriquem sensors de tot tipus per la industria(adjunto link). Actualment hem obert varies vacants obertes a tota Espanya per els nostres departaments de I&D que es troben a Tettnang, Llac Constança Alemanya. 

Lo invitamos a que trabaje con nostros en ifm electronic, pronto se dará cuenta que ha pasado a formar parte de un equipo especial. Se habrá unido a un equipo de personas altamente capacitadas y unidas por un objetivo en común: ser simplemente los mejores. 

ifm electronic, junto a nuestros colegas en diferentes países, es uno de los más grandes fabricantes de sensores industriales en el mundo. Nuestros productos son los sensores: dispositivos que detectan la posición de objetos, la presión, el flujo y la temperatura de los fluidos ya sean líquidos o gases. Sin embargo nuestro negocio es ayudar al cliente y al fabricante en España a lograr sus objetivos de negocios. 

¿Qué significa ser parte del equipo ifm? Es ser parte de un objetivo en común que da el sentido a nuestros negocios, es servir a nuestros clientes y ayudarles a obtener lo mejor de cada aplicación. Es una actitud de vida. 

Ofertas de empleo:

Lake Constance Region, GermanyHardware developer analog circuits
Lake Constance Region, GermanySoftware Tester for 2D/3D Vision Systems
Lake Constance Region, GermanySoftware Program Manager
Lake Constance Region, GermanySoftware Test Manager
Lake Constance Region, GermanyGUI Developer for 2D/3D Vision Sensors
Lake Constance Region, GermanySoftware Engineer Embedded Systems

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/12/2019

1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 plaça de Tècnic d'obra pública / Ajuntament de Vilassar de Dalt

Borsa de treball de places d'Enginyer en informàtica / Consell Comarcal del Montsià

1 plaça d'Investigador postdoctoral per al projecte LOCOMOTION / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça de Tècnic de recerca (NEWBIES) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça d'Oficial de comunicació júnior / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Assistent de recerca al Translational Fibroblast Mechanobiology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en contaminació lumínica / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Borsa de treball de places de Programador i Analista / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Jornada: Cap a la societat digital: el desplegament de la 5G al territori

L’Institut Cerdà organitza aquesta jornada que té com objectiu confrontar la visió de diversos actors i establir criteris per a fer un desplegament eficient, sostenible i inclusiu, en el marc d’un procés de transició digital de la societat.

El desplegament de la 5G suposarà una transformació sense precedents de les activitats productives i de consum. Aquesta revolució requerirà un desplegament intensiu d’infraestructures a les ciutats i el territori. Però, avui, el model de planificació, implantació i gestió d’aquestes infraestructures i serveis encara està per definir, així com la posició i el paper que han de tenir els diversos agents públics i les empreses de la cadena de negoci del sector.

Quan: 03.12.2019 de 9 a 12h
On: Palau Macaya. Passeig de St Joan, 108. Barcelona

Més informació

Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa

El TLN Mobilicat ofereix l’oportunitat de realitzar unes pràctiques professionals a un altre país europeu, dins del sector escollit. Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

El programa inclou un curs lingüístic intensiu de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i de 40 hores durant l’estada. Els i les participants també rebran orientació professional personalitzada durant tot el procés.

Objectiu:

Facilitar la participació de persones joves, inscrites en el Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil, en un període de pràctiques transnacionals, per reforçar les seves oportunitats d’accedir al mercat laboral, desenvolupant competències i habilitats professionals i personals.

Perfil dels participants:

Tenir entre 18 i 29 anysSer resident a CatalunyaExperiència laboral inferior als 12 …