Passa al contingut principal

Premi: TKTBrainpower

tktbrainpower_engineering_award_2012

Dirigit a: 


Estudiants universitaris dels últims cursos i joves professionals del sector de la enginyeria amb ganes d’ensenyar les seves idees i mostrar el seu talent.
Equips de màxim 2 components amb edat límit de 35 anys.
Entre els aspectes a valorar hi ha la idea, l’esforç, la utilitat, la optimització i el coneixement, així com els detalls tècnics, prototips i la implementació.

Premi 

1r premi: 1.500 €
2n premi:  750 €

Tktbrainpower es reserva el dret de repartir el premi entre el participants o deixar el premi desert en cas que el nivell dels projectes no compleixi amb els mínims requerits.

Jurat 

El jurat serà designat per Tktbrainpower i estarà format per membres amb experiència en els diferents àmbits de l’enginyeria.
Àrees d'interès 
No hi han limitacions en quant a temes dins de l’àmbit de l’electrònica, software, mecànica o combinacions d’aquests.

Exemples 

Electrònica (sensors, microcontroladors, potència, comunicacions...)

  • Robòtica
  • Arduino
  • Energia

>> veure exemple

Software (Apps, webs, algorismes...)

  • Tractament d'imatge
  • Seguretat
  • Visió artificial

>> veure exemple

Mecànica (fabricació, disseny, mecànica de fluids...)

  • Millora de processos
  • Ergonomia
  • Economització de peces

>> veure exemple

Dades personals 

Els participants han d’incloure el seu nom i alguna dada de contacte: email, telèfon.
Les dades personals no seran transferides a terceres empreses per a cap efecte que no sigui estrictament del concurs. En la inscripció el participant autoritza a TKT a guardar les seves dades personals.

Propietat intel·lectual 

Els participats del projecte són responsables de la violació de propietat intel·lectual en les seves propostes.
Els participats, pel fet de participar, autoritzen a que el seu projecte sigui mostrat per TKT com a mostra i a efectes publicitaris del concurs.
La propietat de la idea és dels participants en tot moment. En cas de que TKT considerés alguna idea interessant per la implementació en algun projecte seria negociat amb el participant i sempre d’acord amb la seva acceptació.
En cas d’entrega de prototips aquests seran retornats als participants un cop avaluats.

Fases, dates i terminis

1a fase
Presentació de proposta inicial per acceptació: 30 Juliol 2012
Hi ha una primera fase d'acceptació de propostes que s'ha de superar per a poder optar al premi.
En aquesta fase s’haurà d’enviar a moreinfo@morebrainmorepower.com una memòria
inicial de màxim 2 fulls on hi constin les dades del participant i una idea del projecte i
aspectes que es tocaran. Es demana que com a subject/tema del mail es posi “Inscripció 2012”.
2a fase
Presentació de memòria i/o plànols i/o prototip: 15 Octubre 2012
Un cop feta la preselecció s’informarà dels passos a seguir.
Les propostes acceptades podran presentar els seus projectes fins a la data límit. Si hi ha prototips es pot acordar amb TKT quina es la millora manera de fer-lo arribar per a la seva avaluació.
3a fase
Entrega de premis: Novembre 2012
La cerimònia d’entrega tindrà lloc el Novembre de 2012. La data exacta i el lloc encara no estan confirmats.

Els projectes presentats fora terminis no seran acceptats 
Els resultats seran comunicats als participants, publicats a la web, i enviats mitjançant notes de premsa a blogs especialitzats.

Més info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica

Oferta pública 17/04/2024

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic a Mobilitat Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de camp per al projecte CARBOSOL Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau 1 plaça d'Especialista en intel·ligència artificial Generalitat de Catalunya - Institut Català de la Salut (ICS) 1 plaça d'Enginyer d'Infraestructures a l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Tècnics (Centre Corporatiu) Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Ineco 1 plaça de Tècnic obra ferroviària (Martorell) Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Ineco 1 plaça de Tècnic expert en aplicació de productes fitosanitaris (Barcelona) Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 54 places d'Enginyer tècnic en topografia Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 4 places