Passa al contingut principal

Oferta: ingenieros de SW y HW

horizontalRicard Roig ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin

logoCOMSAEMTEIDNEO TECHNOLOGIES Empresa de ingenieria multisectorial situada en Viladecavalls, propiedad de Ficosa y Comsa Emte busca ingenieros de SW y HW

Posiciones vacantes:

1- SW: Sistemas empotrados - Participar en el diseño, desarrollo y testing de software para sistemas empotrados - Documentación del desarrollo

2- SW: Aplicaciones web: Participar en el diseño, implementación y test de aplicaciones WEB - Diseño de base de datos

3 - SW: Test Bench Engineer Validación de los diseños electrónicos según normativa de cliente o estándares internacionales. Capacidad para analizar e interpretar los resultados obtenidos. nformará a los respectivos clientes del estado del proceso de la validación entregando la correspondiente documentación, tal como, resultados de ensayos, planes de validación, planificación . . . Definirá los métodos y herramientas de desarrollo necesarias para la validación de un sistema electrónico tal como instrumentación, tarjetas de adquisición, acondicionadores de señal. . . . Colaborará durante el diseño y desarrollo de banco de ensayos.

4- SW en Linux. Job Description : Software development engineer with experience in Linux for embedded applications, TCP/ IP, and WIFI.Main tasks will be analysis of the requirements, design, code and unitary test of all those assigned software modules. These tasks will have to be developed under the frame under the frame of all standard processes required to grant the expected quality level.

5- Software test engineer with experience in Automotive, CAN, Linux for embedded applications, TCP/ IP, and WIFI.Main task will be edition and execution of test plans, edition of test reports according the results obtained during the execution always following the standard processes required to grant the expected quality level.

6- Product Engineer en HW design with the goal of creating innovative electronic engineering solutions

7- Quality design Engineer. Software design quality engineer with experience in Automotive ISO15504 (Automotive SPICE) and ISO26262 (System Safety) Main tasks will be internal audit of the correct application of the defined development process, help improve processes, support safety and reliability studies

8- Product Engineer en HW automotive.

Si te interesa desarrollar tu carrera profesional en un grupo multidisciplinar, con muchos proyectos novedosos y retos muy interesantes, esta es tu oportunidad! No la dejes escapar!

Envianos tu cv a ricard.roig@ficosa.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació