Passa al contingut principal

Oferta: Ingeniero automatismos industriales

logo Multinacional alemana dedicada al diseño y montaje de líneas para el sector del automóvil y aeronáutico, nuestros principales clientes son SEAT, FORD, RENAULT, GEARBOX, MERCEDES, VW… y en la planta de Getafe (Madrid) la sección de Airbus.

Funcions

Diseño de programas para maquinaria especial, basados en PLC

 • Diseño de los programas de las máquinas.
 • Realización puesta en marcha y seguimiento
 • Confeccionar la documentación de los programas.
 • Asistencia a obras y coordinación de documentos en la adaptación.
 • Coordinación con el cliente
 • Formación al Cliente

Requeriments

Titulacions

 • Enginyeria d'Automàtica i Electrònica Industrial
 • Enginyeria Industrial. Intensificació en Electromecànica
 • Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Electricitat

Idiomes

 • alemany amb nivell bàsic
 • anglès amb nivell mig

Coneixements Tècnics

 • PLC industrials. SIEMENS (S7-300 i superiors), Allen Bradley, Phoenix Contact
 • Sistemes HMI.
 • Xarxes de comunicació industrial.

Altres Requeriments: Carnet de conduir, disponibilitat per viatjar
Experiència laboral: Sense experiència laboral

Condicions Ofertades

Data incorporació: 01-06-2011
Població de treball: Rubí
Provincia: Barcelona
Mobilitat: Nacional
Jornada Laboral: Complerta
Tipus de Contracte: Per obra/servei
Durada del Contracte: Indefinit

Condicions
El contracte de obra/servei no es per un determinat temps, si no, què, desprès passarà a empresa, el volem per plantilla i en un futur fix. Dependrà només del esforç del treballador.

Dades de Contacte

Les persones interessades han d’enviar el cv a juli.boned@upc.edu indicant la referència 110506

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…