Passa al contingut principal

Oferta: Aprovisionador (Call-Off)

coty_logo

Main tasks / Responsabilities

En dependencia del Line Scheduler, se responsabilizará del aprovisionamiento de los materiales (componentes, materias primas, consumibles) que le sean asignados, manteniendo los estándares de coste y nivel de stock fijados.

Entre sus principales funciones se destacan:

 • Analizar las necesidades de materiales para el cumplimiento del MRP
 • Realizar los pedidos de dichas necesidades y envío a los proveedores
 • Analizar el estatus de los pedidos consolidados y detectar posibles atrasos en las entregas de suministros, tomando las acciones correctoras necesarias.
 • Gestionar con los proveedores el envío y recogida de materiales rechazados por Control de Calidad, y la reposición de los mismos

Qualifications & Skills

 • Ing.Sup.(preferible Org.industrial)
 • Experiencia mínimo un año en entorno industrial (valorándose práctcas en Supply chain, en empresa multinacional)
 • Inglés, nivel alto escrito y hablado
 • Conocimientos de ERP (BPCS,SAP)
 • Capacidad para gestionar bases de datos e importantes volúmenes de información
 • Capacidad analítica
 • Proactividad
 • Alta capacidad de organización y planificación
 • Habilidad para la negociación y la comunicación
 • Capacidad de trabajo en equipo

Incorporació immediata

Les persones interessades han d’enviar el cv a juli.boned@upc.edu indicant la referència 100612

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació