Passa al contingut principal

Beques: mobilitat per anar a Xina el curs 2011-2012

Està obert el període de presentació de sol·licituds de beques per anar a alguna de les universitats xineses amb les quals la UPC té conveni. Les estades són per realitzar el PFC i la durada màxima subvencionada és de 6 mesos. L'import mensual de les beques és de 400 euros. Termini per presentar les sol·licituds fins el 18 d'abril.

Centres participants en la convocatòria

 • Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels
 • Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.
 • Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. 
 • Escola Tècnica superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona.
 • Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona.
 • Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa.
 • Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicacions de Barcelona. 
 • Facultat d’Informàtica de Barcelona.

Per a demanar la beca, cal:

 1. L'imprès de sol·licitud de la convocatòria UPC Xina 2011-2012
 2. Certificat de coneixement de llengua anglesa.
 3. Escrit de presentació i motivació, en llengua anglesa, on s’indiqui clarament la temàtica del projecte final de carrera (o projecte final de Màster) que l’estudiant desitja realitzar a Xina. (A AAUPC et podem ajudar a preparar-la)
 4. Currículum vitae amb foto (A AAUPC et podem ajudar a preparar-lo)

Informació i tramitació de la convocatòria:

Unitat de Mobilitat d’Estudiants, Servei de Relacions Internacionals UPC
e-mail: mob.int@upc.edu
Adreça:  Oficina de Mobilitat Internacional
Edifici BIB (Biblioteca)
c/Jordi Girona, nº1-3. (Campus Nord UPC)
08034 Barcelona.

+ info convocatòria UPC-Xina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…