Passa al contingut principal

Oferta: Director técnico (LAMP)

Empresa nacional fundada en 1994, líder en la implementación de nuevas tecnologías para la gestión y explotación de recursos electrónicos, precisa incorporar en plantilla a un profesional para responsabilizarse del departamento técnico.

Reportando al Director General, y con un equipo de 5 personas a cargo, deberá liderar las implantaciones de los productos y servicios de la compañía.

Requisitos:

- Formación técnica.

- Experiencia en gestión de departamentos técnicos.

- Experiencia en implantaciones de software.

- Conocimientos de Linux, Apache, MySQL y PHP.

- Conocimientos de Java.

- Experiencia con bases de datos Oracle.

- Capacidad de liderazgo, motivación de equipos y visión de empresa.

- Capacidad de comunicación.

- Visión de negocio.

- Capacidad creativa e innovación. Muy valorable experiencia en departamentos de I+D.

- Inglés, nivel técnico.

Se busca una persona con capacidad para aportar nuevas ideas y soluciones para trabajar otros mercados.

Lugar de trabajo: Barcelona.

SALARIO aproximado: 45.000€

Les persones interessades han d’enviar el cv a pau.cabezon@catalarrhh.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EUROCONTROL Traineeship Programme

Each year EUROCONTROL, the European Organisation for the Safety of Air Navigation, offers more than 100 young people the opportunity to learn from their experts and to work in the many EUROCONTROL fields of expertise: operational, business, human resources, communications, etc.

EUROCONTROL is an intergovernmental organisation with 41 Member and 2 Comprehensive Agreement States and works to achieve safe and seamless air traffic management across Europe.

EUROCONTROL headquarters is in Brussels, Belgium and the organisation has offices in Maastricht, Netherlands; Brétigny, France and in Luxembourg.

DEADLINE: 15/12/2019

Més informació

Taller UPC Alumni al CBL - Psicotècnics i dinàmiques de grup: estàs preparat?

Les empreses utilitzen tècniques diverses durant el procés de selecció per identificar el potencial dels seus candidats i candidates. Volen valorar quines són les seves capacitats, habilitats, personalitat, motivacions o actituds. Ho poden conèixer a través d’entrevistes, però també a través de proves psicotècniques, dinàmiques de grup o proves projectives. Vine a conèixer aquestes eines i aprèn a treure el millor de tu en un procés de selecció.

Quan: 18/12/2019 de 11:00 a 12:30
On: C. Esteve Terradas, 10. 08860 Castelldefels (D7 - 110)

Inscripcions

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.


Espai Networking Indústries Creatives: intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial està remodelant el nostre món, des de revolucionar les tecnologies de la informació fins a la seva creixent importància en les nostres cases i el nostre dia a dia. En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de la intel·ligència artificial en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit. La jornada està organitzada amb la col·laboració del Sónar+D.

"Les Indústries Creatives a l'era de la Intel·ligència Artificial" a càrrec de Jose Luis de Vicente, Head Curator Sónar +D.

· Presentació de dades clau del sector a càrrec d'Àngels Santigosa, Directora d'Estudis, Gerència d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica, Ajuntament de Barcelona.

Taula rodona amb la participació de:

- Jose Torrabadella, …