Passa al contingut principal

Oferta: ASSISTANT – PROGRAMA CITIUS (BARCELONA)

ART3843audi200 Marc Frechoso Nogueron ha publicat aquesta oferta al grup del’Associació d’Amics de la Universitat politècnica de Catalunya a Linkedin

Incorporándose a nuestro programa de BECA CITIUS y realizando un Postgrado en Gestión Empresarial en la Universidad Autónoma y financiado totalmente por la empresa, el candidato tendrá la posibilidad de realizar, durante un año, prácticas remuneradas tuteladas en Volkswagen-Audi España, S.A, la empresa importadora y distribuidora de los vehículos, piezas de recambio y accesorios de las marcas Volkswagen, Audi, Skoda y Volkswagen Vehículos Comerciales en España.

CITIUS es un Programa de Formación de Postgrado diseñado para la integración de recién titulados en el mercado laboral mediante un exhaustivo plan de formación en la empresa, que consta de dos partes: Un plan de formación específica en la empresa (prácticas tuteladas y actividades normativas personalizadas en la empresa) y un Plan Académico de Formación.

Dentro de nuestras oficinas en Barcelona existen diferentes áreas en las que podrías realizar estas prácticas, desde el área de Finanzas, Operaciones, Publicidad, Comunicación y Relaciones Externas, Ventas, Marketing, RRHH y Postventa.

Se ofrece:

- Programa Citius: 12 meses de duración

- Salario de 782 euros mensuales

- Dietas

- Transporte de empresa

- Financiación de un Postgrado en Gestión Empresarial a través de la UAB.

Requisitos:

- Formación Universitaria (recién titulados o último año de carrera)

- Inglés nivel alto

- Conocimiento amplio a nivel de usuario de sistemas informáticos (Word, Excel, Power point,…)

- Residencia en la provincia vacante (Barcelona)

Aquellos interesados en formar parte de Volkswagen-Audi España, S.A y el programa CITIUS pueden enviar su CV con la referencia CITIUS-LINKEDIN a la siguiente dirección: recursoshumanos@vw-audi.es.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/12/2019

1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 plaça de Tècnic d'obra pública / Ajuntament de Vilassar de Dalt

Borsa de treball de places d'Enginyer en informàtica / Consell Comarcal del Montsià

1 plaça d'Investigador postdoctoral per al projecte LOCOMOTION / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça de Tècnic de recerca (NEWBIES) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça d'Oficial de comunicació júnior / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Assistent de recerca al Translational Fibroblast Mechanobiology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en contaminació lumínica / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Borsa de treball de places de Programador i Analista / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Espai Networking Indústries Creatives: intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial està remodelant el nostre món, des de revolucionar les tecnologies de la informació fins a la seva creixent importància en les nostres cases i el nostre dia a dia. En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de la intel·ligència artificial en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit. La jornada està organitzada amb la col·laboració del Sónar+D.

"Les Indústries Creatives a l'era de la Intel·ligència Artificial" a càrrec de Jose Luis de Vicente, Head Curator Sónar +D.

· Presentació de dades clau del sector a càrrec d'Àngels Santigosa, Directora d'Estudis, Gerència d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica, Ajuntament de Barcelona.

Taula rodona amb la participació de:

- Jose Torrabadella, …

Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa

El TLN Mobilicat ofereix l’oportunitat de realitzar unes pràctiques professionals a un altre país europeu, dins del sector escollit. Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

El programa inclou un curs lingüístic intensiu de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i de 40 hores durant l’estada. Els i les participants també rebran orientació professional personalitzada durant tot el procés.

Objectiu:

Facilitar la participació de persones joves, inscrites en el Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil, en un període de pràctiques transnacionals, per reforçar les seves oportunitats d’accedir al mercat laboral, desenvolupant competències i habilitats professionals i personals.

Perfil dels participants:

Tenir entre 18 i 29 anysSer resident a CatalunyaExperiència laboral inferior als 12 …