Passa al contingut principal

Technical job vacancies (not placements) for Young Professionals in Eindhoven region: Mechanical Engineering and Computer Science

 

Us redifonc aquesta informació que m’ha arribat

I send you some technical job vacancies in our region. Please note that the companies are searching for employees not trainees. So only Young professionals who (nearly) finished their degree are in this case of interest to the companies.

Please feel free to contact my colleagues directly!

Best regards,

Marjo

For one of our clients, a young and growing company specialized in (embedded) software testing,  we are currently looking for Young Professionals :

Requirements:

· Academic Graduation (Bachelor, Master, PDEng and PhD);

· Physics, Mathematics and Information Sciences or comparable;

· Available for the labour-market en willing to accept a job in the south of Holland;

· Experience in / knowledge of Software Development en Software-Programming is not necessary.

Personal Qualities:

· good communication skills;

· analytical skills;

· Fast learner;

· Customer focus and focus on results;

· Stress tolerance;

· Planning and organizing skills;

· Good proficiency in English;

· Willing to do hands on work;

· Team player;

· Proactive attitude towards tackling issues and picking up tasks.

For another client, a medium-sized engineering company, we are looking for students who (nearly) finished the Bsc or Msc in Mechanical Engineering (especially dynamics and automotive) and Electrical Engineering.

When you are interested and you meet the requirements please contact Euflex TU/e CareerCenter, Cecile Gijsbers 0031(0)402474055, c.c.w.m.gijsbers@tue.nl  or Marianne oude Veldhuis 0031(0)402475723, m.j.oude.veldhuis@tue.nl. For more information www.euflex.nl or www.tue-cc.nl .

Candidates with experience in one of the directions mentioned above are also invited to response.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/12/2019

1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 plaça de Tècnic d'obra pública / Ajuntament de Vilassar de Dalt

Borsa de treball de places d'Enginyer en informàtica / Consell Comarcal del Montsià

1 plaça d'Investigador postdoctoral per al projecte LOCOMOTION / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça de Tècnic de recerca (NEWBIES) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça d'Oficial de comunicació júnior / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Assistent de recerca al Translational Fibroblast Mechanobiology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en contaminació lumínica / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Borsa de treball de places de Programador i Analista / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa

El TLN Mobilicat ofereix l’oportunitat de realitzar unes pràctiques professionals a un altre país europeu, dins del sector escollit. Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

El programa inclou un curs lingüístic intensiu de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i de 40 hores durant l’estada. Els i les participants també rebran orientació professional personalitzada durant tot el procés.

Objectiu:

Facilitar la participació de persones joves, inscrites en el Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil, en un període de pràctiques transnacionals, per reforçar les seves oportunitats d’accedir al mercat laboral, desenvolupant competències i habilitats professionals i personals.

Perfil dels participants:

Tenir entre 18 i 29 anysSer resident a CatalunyaExperiència laboral inferior als 12 …

Espai Networking Indústries Creatives: intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial està remodelant el nostre món, des de revolucionar les tecnologies de la informació fins a la seva creixent importància en les nostres cases i el nostre dia a dia. En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de la intel·ligència artificial en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit. La jornada està organitzada amb la col·laboració del Sónar+D.

"Les Indústries Creatives a l'era de la Intel·ligència Artificial" a càrrec de Jose Luis de Vicente, Head Curator Sónar +D.

· Presentació de dades clau del sector a càrrec d'Àngels Santigosa, Directora d'Estudis, Gerència d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica, Ajuntament de Barcelona.

Taula rodona amb la participació de:

- Jose Torrabadella, …