dimarts, 14 de setembre de 2010

XXa edició de les Jornades Telecom I+D

telecomPETIT  El proper dia 27 de setembre s'inicia la XXa edició de les Jornades Telecom I+D.

Les Jornades es celebraran a Valladolid durant els dies 27, 28 i 29 de setembre de 2010, i seran retransmeses en directe a la seus remotes de Madrid, Barcelona, Bilbao, Màlaga i València.

La seu remota de Barcelona és, aquest any a l’ETSETB, a l'aula de Multimèdia, a l'edifici B3, pis -2, entrada per plaça Telecos.

Com a patrocinadors de les Jornades ( http://www.telecom-id.com/ ) l’escola d’ETSETB disposa d’inscripcions gratuïtes amb i sense documentació per l’assistència a les Jornades. Aquestes inscripcions van dirigides a professors i estudiants.

Aquest any s'aprofitarà l'oportunitat de coordinar aquest esdeveniment amb les Jornades d'Enginyeria Telemàtica -JITEL-, que organitza la Universidad de Valladolid, i es fa coincidir part del calendari de les sessions. Malgrat que aquestes es facin durant el període lectiu, us convidem a una participació activa durant les Jornades.

Si esteu interessats/des a assistir-hi, reenvieu-nos el formulari que trobareu adjunt a aquest escrit, emplenat al correu: subdire@etsetb.upc.edu

Els estudiants de Doctorat envieu també el nom del director o tutor de la
vostra tesi doctoral.

Durant aquests dies es publicarà el programa definitiu a la web de les Jornades http://www.telecom-id.com/telecomid/sites/all/programa/programa.pdf