Passa al contingut principal

Jornada de presentació del Programa Talent Empresa (TEM)

el proper dia 21 de setembre, a les 16 h.,  tindrà lloc la presentació de la convocatòria del Programa Talent Empresa (TEM) d’incorporació de doctorands i doctors a empreses de la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya – Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE).
Aquest programa s’adreça a les micro, petites i mitjanes empreses i centres tecnològics amb el centre operatiu a Catalunya que desenvolupin o iniciïn activitats d’R+D.

Les modalitats del programa TEM són les següents:
TEM Modalitat A: ajuts per a contractes predoctorals de 3 a 4 anys.
TEM Modalitat B : ajuts per a contractes de doctors de 2 a 3 anys.

 
Programa
Dia: 21 de setembre 2010
Hora: 16h- 17:30h
Lloc: Sala Fèlix Serratosa. Parc Científic de Barcelona. Edifici Clúster (C/ Baldiri Reixac, 10).
Organitza: Fundació Bosch i Gimpera, Parc Científic de Barcelona i Biocat.
 
16:00 h  Recepció d’assistents i entrega de documentació
16:15 h. Programa Talent Empresa. Cristina Costa Leja. Assessora Programa Recerca- Empresa. DGR/Departament d’Innovació, Universitats, i Empresa (DIUE).
17:00 h  Casos d’empreses que ja han incorporat doctors o doctorands
17:30 h   Col·loqui i cloenda
Inscripció: Inscripció gratuïta. En cas d’estar interessat, confirmar assistència a marqueting@fbg.ub.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya