Passa al contingut principal

Ingeniero-Jefe de Taller Mecánico de Maquinaria Pesada en Barcelona

Buscamos un candidato que reportando al Director de Producción del grupo realizará,

Funciones:

 • El montaje y reparación de equipos, así como fabricación en taller.
 • Planificación de la carga de trabajo y control de la fabricación, conforme a los requisitos del cliente, y bajo los principios de eficacia y rentabilidad.
 • Liderar el equipo de trabajo.
 • Cumplir los objetivos marcados en relación con los parámetros de seguridad, calidad, coste, tiempo y productividad.
 • Desarrollar y aplicar procedimientos de fabricación y procesos para reducir todo tipo de residuos y garantizar el rendimiento superior del proceso y la calidad del producto.
 • Establecer un plan de producción semanal y garantizar la entrega oportuna de los productos.
 • Establecer planificación de producción a largo plazo.

Requerimos para el puesto:

 • Ingeniero mecánico con experiencia mínima de 3-5 años en la industria pesada, preferentemente del Sector Oil & Gas ( procesos mecánicos ).
 • Al menos 2 años de experiencia como planificador, con avanzados conocimientos informáticos (Excel, MS Project, Word, etc.)
 • Tener experiencia en la aplicación de Principios Lean en una planta de fabricación.
 • Ser capar de leer e interpretar los planos de ingeniería.
 • Alto Nivel de Inglés (imprescindible).

Se valorará:

 • Conocimiento de turbinas de gas, turbinas de vapor, compresores centrífugos, compresores de pistón, bombas centrífugas, etc.
 • Tener experiencia previa en una refinería o una planta de energía.
Les persones interessades han d’enviar cv indicant referència IJT a juli.boned@upc.edu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…