Passa al contingut principal

GESTOR DE SISTEMAS LOGÍSTICA Y RECAMBIOS para SEAT

Francesc DÍAZ GONZÁLEZ  ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin

Referencia: SLR0710

SEAT,S.A. desea incorporar un Gestor de Sistemas Informáticos para sus Áreas de Logística y Recambios, que estará ubicado en el Área de Organización y Sistemas.

OBJETIVO:
Garantizar la óptima implantación de los sistemas informáticos en el ámbito de Logística y de Recambios, que permita la compatibilidad de los mismos con los del Grupo Volkswagen (VW), así como velar por el logro de los objetivos y mejoras previstas en plazos, costes y calidad.


FUNCIONES:
 • Definir y preparar los proyectos de inversión correspondientes a los sistemas informáticos del ámbito de Logística y de Recambios así como preparar la documentación necesaria para el Comité de Inversiones.
 • Analizar las ofertas de Proveedores de IT, así como tomar la decisión de adjudicaciones, y participar en la negociación económica de sus ofertas.
 • Participar en los foros del Grupo VW para gestionar los proyectos conjuntos de sistemas del ámbito de Logística y de Recambios, negociando costes, soluciones técnicas y las necesidades de la marca SEAT.
SE PRECISA:
 • Formación: Ingeniería Técnica o Superior en Informática, Industrial o Telecomunicaciones.
 • Idiomas: Inglés muy fluido. Se valorará Alemán fluido.
 • Experiencia: Mínimo de 2 años en gestión y seguimiento de Proyectos IT.
 • Disponibilidad para viajar.
 • Es necesario tener Conocimientos en: Metodología de Gestión de Proyectos de Sistemas (PFITA) y en Metodología de Gestión de Servicios IT (ITIL).
SE OFRECE:
 • Incorporación inmediata.
 • Contrato estable: 6 meses + Indefinido.
 • Jornada completa e intensiva.
 • Centro de trabajo en Martorell (Barcelona)
 • Salario + Beneficios Sociales
 • Desarrollo Personal
Selección
El link a Infojobs de esta oferta no está activo actualmente.
Para inscribirte a esta oferta, ve al grupo SEAT,SA, y sigue las indicaciones del debate con el mismo nombre en la pestaña Debates. Gracias.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

SMART CITY WEEK Ciutat en acció

Barcelona Digital City Tour comprèn la projecció d’un audiovisual d’uns 20 minuts, on s’explica la transformació del 22@ dels últims anys, des d’un districte post industrial deprimit fins a la realitat d'avui en dia, destacant els projectes més rellevants des d’una visió triple hèlix (administració, empresa i universitats i centres de recerca). 

Es complementa amb una passejada per veure en viu aquests projectes, potenciant el debat a cada uns dels eixos fonamentals d'aquesta transformació del districte: urbanística (eix Pere IV, Super-Illa…), econòmica (Media TIC, Almogàvers Business Factory…) i tecnològica (xarxa calor i fred, 5G, vehicle elèctric, panells solars…).

Quan: mar. 12 de noviembre de 2019 de 10:30 a 13:00
Punt de trobada: Ca l'Alier. Carrer de Pere IV,  362. Barcelona

Més informació