Passa al contingut principal

Condueix un vehícle elèctric

Invitació Fira del Vehicle Elèctric a Sant Cugat.Initzia Renovables En Marc Gelabert Castillo ha publicat aquesta notícia al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin que de ben segur us interessarà a algunes de les persones que llegiu aquest blog.

Tenemos el placer de comunicarte e invitarte a la inauguración de un Punto de Recarga Initzia en Sant Cugat del Valles (Barcelona) y a la Feria del Vehículo Eléctrico que tendrá lugar en el mismo municipio con el objetivo de dar a conocer todo tipo de vehículos eléctricos y dar la oportunidad de probar + de 15 VE (coches,motos,bicicletas,furgonetas,etc…) en un circuito urbano cerrado.


Fecha y hora: 17 de julio de 2010 de las 10:00h a las 13:00h.
Lugar: Plaza Victòria dels Àngels (delante del Teatro Auditorio), Avda. Pla del Vinyet de Sant Cugat del Valles.

La Feria es gratuita, se ruega confirmación de asistencia para asegurar la posibilidad de conducir un vehículo eléctrico a info@initzia.com.

Organitzado por Initzia Renovables y el Departamento de Medio Ambiente, Valores Cívicos y Movilidad de Sant Cugat del Valles.

Initzia Renovables
Nos movemos contigo por un futuro más sostenible
www.puntoderecarga.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

SMART CITY WEEK Ciutat en acció

Barcelona Digital City Tour comprèn la projecció d’un audiovisual d’uns 20 minuts, on s’explica la transformació del 22@ dels últims anys, des d’un districte post industrial deprimit fins a la realitat d'avui en dia, destacant els projectes més rellevants des d’una visió triple hèlix (administració, empresa i universitats i centres de recerca). 

Es complementa amb una passejada per veure en viu aquests projectes, potenciant el debat a cada uns dels eixos fonamentals d'aquesta transformació del districte: urbanística (eix Pere IV, Super-Illa…), econòmica (Media TIC, Almogàvers Business Factory…) i tecnològica (xarxa calor i fred, 5G, vehicle elèctric, panells solars…).

Quan: mar. 12 de noviembre de 2019 de 10:30 a 13:00
Punt de trobada: Ca l'Alier. Carrer de Pere IV,  362. Barcelona

Més informació