Passa al contingut principal

Chief Executive Officer

Target Start Date

01 November 2010

Position Description


This CEO post has a standard role of setting strategies, managing budgets, operations, marketing, creation of company culture and human resources. The CEO reports to the board of directors

Company Description


The company manages a leading science park in the GCC (Gulf Cooperation Council) region. Being a newly formed company, it is expected to start small and grow as more projects, partnerships and funds are secured. The company is responsible for managing investments in both real-estate and intellectual properties. It has VC-related activities and technology development/transfer roles. It is associated with a leading research university and the company will be the investment arm of the university.

CEO Job Requirements


· A Visionary Leader with proven track record of leadership and deep industry knowledge
· A degree in a relevant field and MBA with emphasis in Marketing and Finance
· Minimum of 10 years experience in business development
· Well established relationships across his/her industry, and the ability to attract a core team of executives to the organization
· A degree in a relevant area
· Knowledge and respect of local and regional culture
· Past success in an executive level leadership capacity with a research park (preferably current or former CEO or President)
· Track record in recruiting anchor companies in a research parks
· Proven experience and success in public/media relations, sales and marketing and public private partnership
· High level of expertise in developing, expanding and improving relationships with numerous external organizations and stakeholders (both public and private) to further the Partnership’s mission
· Proven ability to attract, retain, and develop excellent staff
· Solid financial acumen, with experience in developing and managing budgets
· Superior interpersonal skills
· Politically astute
· Leader with high integrity, credibility and ethics
· Driven to achieve a high level of success, not satisfied with status quo
· Be able to interact nationally and internationally (Bi-lingual(English & Arabic) is preferable)

Package


The post has an attractive package based on qualifications and experience. However, package terms and conditions will be discussed during the application process.

Applying

CEOs interested in submitting a résumé for this position may do so via e-mail to:rbashiri@gmail.com
Application deadline
30-9-2010

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació