Passa al contingut principal

Young Trainees Program SUPPLY CHAIN / LOGÍSTICA per SANOFI AVENTIS

Logo sanofi-aventis 2007

Funcions a desenvolupar

Sanofi-aventis, líder mundial de la industria farmacéutica, investiga, desarrolla y distribuye soluciones terapéuticas, para mejorar la vida de cada persona.
Buscamos recién licenciados para nuestro YOUNG TRAINEES PROGRAM, un programa cuyo objetivo es incorporar a jóvenes profesionales con alto potencial que recibirán durante 1 año formación teórica y práctica en el área de Supply Chain.
La persona seleccionada se integrará en un equipo multidisciplinar dando apoyo al área de Servicio al cliente de Supply chain. entre sus funciones estarán las siguientes :
``1) Análisis de herramientas utilizadas tanto para la explotación de datos recibidos y optimización de las mismas.
2) Proyecto de mejora de la herramienta de seguimiento de indicadores de la dirección.
3) Automatización de la herramienta de comunicación tanto intra como interdepartamental. ``
El programa consiste en una estancia de 12 meses, full-time, en sanofi-aventis, con la financiación de un Postgrado / Master, ayuda económica mensual y tickets restaurant.
Incorporación septiembre 2010.

Sector: Farmacèutic
Abast de la empresa: Internacional
Tamany de la empresa: Més de 500 empleats

Requeriments

Titulacions
Enginyeria d'Organització Industrial
Enginyeria Industrial. Intensificació en Gestió
Idiomes: anglès amb nivell superior

Capacitats
Autoconfiança
Establiment de relacions
Motivació de persones

Coneixements Tècnics: Inglés nivel First Certificate-Advanced.
Experiència laboral: Sense experiència laboral

Condicions Ofertades

Tipus de Contracte: Contracte temporal
Durada del Contracte: 12 mesos
Data incorporació: Immediata
Població de treball: Barcelona
Provincia: Barcelona
Mobilitat: Cap
Jornada Laboral: Complerta
Altres condicions: Comisiones / incentivos: Postgrado/Master + Tickets Restaurante

Dades de Contacte

Les persones interessades jhan d’enviar el cv indicant la referència 100609 a juli.boned@upc.edu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…