Passa al contingut principal

Freelance Senior Project Manager – Software Products Development

En Jordi Gili ha publicat aquesta oferta al grup AAUPC a Linkedin

Our client, an international insurance leader in Europe, is relying on us to find a freelance Senior Project Manager with the following specifications:
Title: Senior Project Manager – Software Products Development
Type: Freelance consultant based in Barcelona
Duration: 8-12 month project
Pay rate: 300-400€ per day, to be discussed (open) based on experience
Start date: ASAP
Role: The company is looking for an experienced professional that acts as the Senior Project Manager for new releases of a complex internally developed insurance platform:
- Lead and coordinate the specifications of the packages that are included in new releases. Own, manage issues related to new releases
- Manage a virtual team of several Project Managers, each of them in charge of specific developments included in the new releases
- Coordinate the approval and validation of functional designs and technical specifications
- Coordinate external teams of developers (several third parties involved)
A must have: English, Sound Technical skills in Software development (AS/400 and Cobol + Java,CTL), Senior Project Management experience, Software Development sector experience
A plus: German and other European languages, Insurance Sector, PM certifications, MBA or similar
About EXECUS:
Execus is pioneering firm in Spain that brings to the table innovation in talent management.
We are Professional Services firm focused on providing senior interim professionals (15 to 20 years of relevant business experience) to help with:
i) Temporary fill in an executive position (promotions, temporary leaves, reorganizations, ...) or
ii) Bring into the company the skills, know-how, leadership, experience that may not be available at a given time and may be needed to face a business situation
Contact at EXECUS:
Jordi Gili Riu, Managing Director, Spain
Please send e-mail: SeniorPM@execus.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…