divendres, 14 de maig de 2010

Recollida de llibres d'anglès a l'ETSEIB!

Cartell Recollida llibres etseib maig2010Uns estudiants de l'ETSEIB que en col·laboració amb la ONG Committed Communities Development Trust, Amics de Mumbai i el CCD participen en un projecte de cooperació a la Índia. Volen dur a terme una recollida de llibres d'anglès, de diferents nivells, per portar-los cap allà aquest estiu, junt a altres projectes.

Els llibres seran destinats a diferents cases d'acollida, on manca material de suport didàctic a l'hora d'ensenyar a nens i adolescents en anglès.

A l’Índia l'anglès és una eina bàsica tant per a trobar feina com per a estudiar, i només les classes benestants que s'han pogut permetre una bona escolarització el parlen. L'aprenentatge de l’anglès és una manera de trencar una de les barreres socials presents a l’Índia i permet obrir portes que la societat prèviament havia tancat.

Del 17 al 21 de Maig s'habilitaran dos punts de recollida de llibres. Un davant de la màquina de cafè de la planta zero (al costat dels ascensors) i l'altre davant de la sala d'estudi (al passadis d'accés a la H-0.1) de l'ETSEIB.

Buscan llibres de text (studentbooks i workbooks), llibres de lectura, llibres i fitxes de vocabulari, diccionaris de definicions, jocs didàctics, DVD's, CD's,cassettes...

Com els nivells dels nois i noies del CCDT son diversos, és útil tant material destinat a alumnes de primaria, E.S.O, batxillerat...com llibres de preparació per exàmens oficials.

Us agraïm la vostra col·laboració.