Passa al contingut principal

Recollida de llibres d'anglès a l'ETSEIB!

Cartell Recollida llibres etseib maig2010Uns estudiants de l'ETSEIB que en col·laboració amb la ONG Committed Communities Development Trust, Amics de Mumbai i el CCD participen en un projecte de cooperació a la Índia. Volen dur a terme una recollida de llibres d'anglès, de diferents nivells, per portar-los cap allà aquest estiu, junt a altres projectes.

Els llibres seran destinats a diferents cases d'acollida, on manca material de suport didàctic a l'hora d'ensenyar a nens i adolescents en anglès.

A l’Índia l'anglès és una eina bàsica tant per a trobar feina com per a estudiar, i només les classes benestants que s'han pogut permetre una bona escolarització el parlen. L'aprenentatge de l’anglès és una manera de trencar una de les barreres socials presents a l’Índia i permet obrir portes que la societat prèviament havia tancat.

Del 17 al 21 de Maig s'habilitaran dos punts de recollida de llibres. Un davant de la màquina de cafè de la planta zero (al costat dels ascensors) i l'altre davant de la sala d'estudi (al passadis d'accés a la H-0.1) de l'ETSEIB.

Buscan llibres de text (studentbooks i workbooks), llibres de lectura, llibres i fitxes de vocabulari, diccionaris de definicions, jocs didàctics, DVD's, CD's,cassettes...

Com els nivells dels nois i noies del CCDT son diversos, és útil tant material destinat a alumnes de primaria, E.S.O, batxillerat...com llibres de preparació per exàmens oficials.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Guía Hays del Mercado Laboral 2019

La Guía del Mercado Laboral 2019, elaborada por Hays, te ofrece toda la información que necesitas para tener un retrato del panorama laboral durante este año. Este estudio cuenta con las respuestas de más de 2.500 profesionales, 5.000 empresas, y 50 escuelas y universidades como representación del sector académico. 

Se trata de una publicación de carácter anual donde se analiza la evolución del Mercado Laboral en España, incluyendo los salarios que se ofrecen en este momento y las posiciones que van a generar más empleo en los sectores en los que tenemos presencia: Atención al Cliente, Banca, Construcción e Inmobiliaria, Digital, Finanzas, Ingeniería, Legal, Life Sciences, Logística, Marketing y Ventas, Office Support, Recursos Humanos, Retail, Seguros y Tecnologías de la Información. 

Sol·licitar