Passa al contingut principal

Process Engineer en pràctiques per a Coty

362_th_coty_logo

Funcions a desenvolupar

Como puesto de entrada a la organización y en dependencia del Jefe de Producción, tendrá la misión de participar activamente en la mejora de los procesos productivos de las líneas situadas en Granollers con el objetivo de obtener un mejor rendimiento de las máquinas, instalaciones y los recursos humanos.

Entre sus principales funciones se destacan:

  • Analizar y proponer soluciones destinadas a eliminar las causas raíz de los problemas para conseguir las oportunidades de mejora detectadas
  • Participar en las propuestas de mejora de procesos productivos y maquinaria, dando soporte en el seguimiento y la aplicación de los nuevos métodos
  • Evaluar las mejoras en términos de eficiencia, coste y calidad
  • Colaborar en la implementación e implantación de proyectos así como de los nuevos productos, aprobados en el plan anual de inversiones

Sector: Cosmètica i Perfumeria

Abast de la empresa: Internacional
Tamany de la empresa
Menys de 50 empleats

Requeriments

Titulacions: Qualsevol Enginyeria Industrial

Idiomes

anglès amb nivell alt
castellà amb nivell superior

Coneixements Tècnics

•Dominio de herramientas ofimáticas usuario avanzado
•Iniciativa personal y autonomía
• Capacidad analítica
• Buen nivel de comunicación
• Capacidad para el trabajo en equipo

Experiència laboral:
Sense experiència laboral

Condicions Ofertades

Tipus de Contracte: Conveni de cooperació educativa
Jornada Laboral: Complerta
Durada del Contracte: Indefinit
Data incorporació: Immediata
Població de treball: Granollers
Provincia: Barcelona


AltresCondicions: Posibilidad de contratación tras el convenio

Dades de Contacte

Els interessats podeu enviar cv indicant referència 100502 a juli.boned@upc.edu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…