Passa al contingut principal

Ingeniero químico en practicas para Departamento de Compras

 

logo fluidraFluidra España, S.A.U forma parte de FLUIDRA, grupo multinacional español dedicado al desarrollo de aplicaciones para el uso sostenible del agua.  La compañía ofrece soluciones para la conservación, conducción, tratamiento y disfrute del agua.  


Fluidra está presente, en la actualidad, en 31 países a través de más de 150 delegaciones y dispone de centros de producción ubicados en los cinco continentes. Los productos de Fluidra se distribuyen a más de 170 países gracias a una extensa red comercial. El grupo cuenta con un equipo humano de en torno a  3.600 personas.


El respeto por el agua y su uso racional es la base de la filosofía del grupo. Las compañías que conforman Fluidra, algunas de ellas con una larga trayectoria de 40 años, han crecido con esta visión especializándose en cuatro unidades de negocio que giran en torno al agua: el tratamiento de aguas, la conducción de fluidos, el riego y equipamientos para piscinas.

 

DESEAMOS INCORPORAR EN EL DEPARTAMENTO DE COMPRAS

-Una persona con formación / estudié actualmente ingeniería química: ofrezca soporte al área de compras área especializada en tratamiento de aguas industriales.

 

  • Tareas a desarrollar:: Negociación de precios con proveedores, seguimiento de compras efectuadas, confección de informes etc..
  • Lugar de trabajo: Polinyà
  • Fecha de inicio: Inmediato
  • Horario de prácticas: A convenir

 

Requisitos de los candidatos:

 

  • Estudios Técnicos de Ingeniería.
  • Conocimientos medios de inglés
  • Persona dinámica, abierta y polivalente.

Els interessats podeu enviar el vostrecv a juli.boned@upc.edu indicant referència 100407

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 16/11/2019

1 plaça de Tècnic de serveis al territori / Ajuntament de Quart

1 plaça de Developer engineer - OmpSs@FPGA (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Senior posdoctoral researcher at the Biosensors for bioengineering Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya

1 plaça de Tècnic superior per al al Gabinet Tècnic / Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

Borsa de treball de places de Tècnic de serveis ambientals / Mancomunitat Intermunicipal del Cardener

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Vilassar de Mar

1 plaça d'Enginyer de recerca (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

418 places d'Escala superior d'Administració general del cos superior d'administració de la Generalitat, opcions: general, jurídica, economia, prevenció i medi ambient / Generalitat de Catalunya - Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública

1 plaça d'Ajudant de recerca per…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili