Passa al contingut principal

Dones politècniques en acció: Radiografia d'una Professió.

L’Associació d’Amics de la Universitat Politècnica de Catalunya (AAUPC), ha fet del tema de la igualtat d’oportunitats de les dones politècniques que es graduen any rera any, una de les seves línies estratègiques, utilitzant totes aquelles eines possibles, com ara el concurs que us presentem.

 

RETOL CONCURS FOTO

El concurs de fotografia que convoca l’AAUPC té per objectius:

  • Donar visibilitat al treball que desenvolupen les dones amb formació politècnica.
  • Trencar amb l’imaginari que les persones tenen respecte del treball que desenvolupen “habitualment” les dones politècniques.
  • Apropar a les joves a les activitats professionals que desenvolupen les dones amb formació politècnica, per incentivar-les a cursar estudis tècnics.
  • Sensibilitzar envers la igualtat d’oportunitats de la dona politècnica, per incentivar que l’estudiantat de la UPC, al sortir al mercat de treball, pensi en sortides professionals no estereotipades per motius de gènere.
  • Motivar a les dones politècniques per assolir llocs de treball amb responsabilitat, lluitant contra la segregació vertical.

Àmbit geogràfic

El concurs de fotografia està obert a la participació de qualsevol persona que resideixi en el territori català.

Web del concurs

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya