dijous, 4 de juny de 2009

FENT FUTUR. Dones politècniques pel canvi professional

cartell fent futur “FENT FUTUR. Dones politècniques pel canvi professional” és un programa combinat de formació en habilitats directives i coaching per al desenvolupament de les competències directives i el desenvolupament de la carrera professional que ha estat gestionat per l'Associació d'Amics de la UPC. Des del seu inici, en el mes de febrer, fins el present juny, 41  dones amb experiència laboral i perfils politècnics, s'han  format  per facilitar la seva promoció professional a curt o mig termini.
El programa ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel programa de Projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu.
Volem convidar-vos a participar en la Taula Rodona de Cloenda, en la que explicarem  els objectius del programa, com s'ha desenvolupat aquest, quins han estat els seus primers logros i quins reptes de futur es planteja. Podreu sentir parlar a algunes de les 41 dones que han seguit el programa, així com a algunes de les empreses que s'han implicat en ell (Schneider Electric, MC-Mutual, SGS...), que aportaran les seves bones pràctiques sobre el tema de la Igualtat d'Oportunitats, així com altres reflexions d'interès per al desenvolupament de la carrera professional de la dona.
Finalment, la sra. Sara Berbel, Directora  General d'Igualtat d'Oportunitats del Departament de Treball de la Generalitat, farà la cloenda de l'acte amb les seves paraules.
I després,  quedarà encara un espai pel Networking amb una copa de cava i una mica de fruita.

Dia
: 29 de juny
Hora: 18 hores
Lloc: Aula Màster, Campus Nord de la UPC (C/Jordi Girona s/n, Barcelona)
Cal que confirmeu la vostra assistència:
oficina.insercio.laboral@upc.edu
93 401 10 47