dimarts, 14 d’abril de 2009

Maximitzar la difusió dels teus continguts

 

Atenent la pregunta del Carles Rocadembosch i de Zafiro Tours Calella sobre les eines que utilitzo per maximitzar la difusió de les entrades del blog (o altres fonts d’informació).

L’esquema general el podeu veure en aquesta imatge

Diapositiva1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rss_what_it_is_480 

El primer pas (no imprescindible) és disposar d’un espai web amb RSS. Si no en teniu podeu crear un blog (per exemple a Blogger) i ja en tindreu un.

 

hellotxt_logopingfm Seguidament caldrà que ens creem un compte a Hello.txt o ping.fm (o a tots dos). Aquests serveis ens permeten escriure un missatge tipus sms i ens permeten  replicar-lo a més de 50 serveis socials. Encara que no tinguem cap canal RSS podem escriure els nostres missatges directament en aquests serveis. Caldrà que ens registrem en els serveis socials que vulguem utilitzar.

 

twitterfeed

 

Twitter feed ens permet connectar el nostre canal rss amb hello.txt o ping.fm. De tal manera que els continguts que hem inserit al nostre web o blog es redifonen al nombre de llocs socials que ens interessin. Cal que els titulars de les nostres noticies siguin explicits per atreure visitants. El que es veura als serveis socials és el titular i un enllaç cap als nostres continguts.